mandag, november 12, 2018

L3facebook

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

QUI Taste of Italy - café og restaurant drives av selskapet Osteria Italia AS. Selskapet ble stiftet i 2010 av en italiensk kokk og en norsk arkitekt og den første caféen lå på Aker Brygge.

QUI Taste of Italy ble etablert i House of Oslo, sommeren 2012, og vi er stolte av å ha innviet en ny QUI Taste of Italy i Karenslyst Allé 55 på Skøyen.

Med et QUI (her er) inviterer vi til en «Taste of Italy» og smaken av det italienske livet:
Living, eating, sitting, reading, dolce and cinema.

Maten på QUI Taste of Italy er inspirert av italienske mattradisjoner.
Vi legger vekt på høy råvarekvalitet og spennende smakskombinasjoner. Vårt mål er å gi våre gjester en god smaksopplevelse til en sympatisk pris.
Vi har også lagt vekt på å kunne tilby nye spennende italienske vinprodusenter. Du kan se nærmere på vinlisten vår under vinkart.

Det er ingen spiseplikt på QUI Taste of Italy.
Kom innom og nyt en drink, et glass vin eller smak vår selvimporterte kaffe, den beste Italia kan by på, med en hjemmelaget cannolo, tiramisu, pannacotta eller noen av våre italienske bakervarer.

For de som vil nyte maten hjemme, er de mulig å ringe og bestille som take away.
Vi kan også tilby overtidsmat og catering til små og store selskaper.

Alle er hjertelig velkommen til QUI Taste of Italy.

Benvenuti fra alle oss hos QUI Taste of Italy!


 

Kjøkkensjef Enzo er født og oppvokst i Roma. Han kommer fra en restaurantfamilie i Italia og har studerte ved kokkeskole utenfor Roma.

Familien har blant annet drevet fiskerestaurant ved kysten i Lazio-området utenfor Roma, og der ble Enzo kjøkkensjef. I 1987 vant han som kjøkkensjef en lokal kokkekonkurranse med 600 konkurrerende restauranter. Enzo flyttet til Norge i 1990 og begynte sitt virke i Gamle Kongsberg kro. I 1993 startet han restaurant Pavarotti i Drammen som han drev i 4 år. Under tiden laget han bl.a. reportasje om Italiensk matkultur for matmagasinet Det Nye – Shapeup, Se og Hør og sammen Gino Valente reportasje for TVNorge.

Samtidig drev han cateringvirksomhet fra restauranten og hadde ”hjemme hos” oppdrag i private hjem. I perioden 1997-99 var han som kjøkkensjef for Pavarotti Drammen også kjøkkensjef for Pavarotti restaurant nr.2 med 200 sitteplasser, ved Vollen i Asker.

Fra 1999-2002 var Enzo sousjef ved Brasseri Costa i Klingenberggate i Oslo. Fra 2003 var han kjøkkensjef på Neptun fiskerestaurant i Tordenskioldsgate i Oslo. Der ble konseptet sjømat fra middelhavet videreutviklet. Som følge ble restaurant Neptun presenterte som Oslos beste fiskerestaurant i flyselskapet Braatens Magasin, sommeren 2003.

maps